Veliki pustni paket

3 naredi sam kompleti z z vonji po lastni izbiri ter 2. barvili.

V tej posebni ponudbi so vam na voljo trije OILRIGHT NAREDI SAM kompleti za izdelavo sveč iz odsluženega odpadnega jedilnega olja z vonjem jasmina, jabolka in figovega mleka. V kolikor bi želeli izbrati izdelke z drugimi vonji, nam to ob NAKUPU oz. NAROČILU SPOROČITE na info@oilright.si. Kompletu smo dodali dve OILRIGHT obarvaj sam barvili, s katerim boste lahko narejene svečke tudi obarvali.  Narejene svečke bodo razsvetlile vaš dom in ga prijetno odišavile 

OILRIGHT NAREDI SAM vsebuje prašek, narejen iz rastlinskih snovi ter netoksičnih dišav, tri bombažne stenje, merilno žličko in podrobna navodila. Izdelava je izjemno preprosta ter preverjeno zagotavlja veliko zabave za vso družino. Za izdelavo potrebujete le še predhodno prečiščeno odpadno jedilno olje ali sveže rastlinsko olje ter mikrovalovno pečico oziroma štedilnik. S pomočjo enega kompleta si boste v zgolj nekaj minutah izdelali tri 105 g okolju prijazne sveče. Z redno uporabo prispevate k zmanjšanju količin zavrženega odpadnega olja, ščitite svoj odtočni sistem pred zamašitvijo, ohranjate našo lepo naravo ter obenem še privarčujete, saj vam ne bo več potrebno kupovati dišečih sveč.

Da je izdelava svečk z uporabo naših OILRIGHT NAREDI SAM kompletov res hitra, enostavna in zabavna, se lahko prepričaš v spodnjem videu.

 


€ 26,7 18,90 €

Ne zamudite naše posebne ponudbe

V PISANEM IN CVETLIČNE KOMPLETU najdete kombinacijo že narejenih sveč in naredi sam kompletov.

Prihajajo tudi novi OILRIGHT vonji: BOROVNICA, SIVKA IN VANILJA.