Vroči poletni paket

2 sveči in naredi sam komplet z vonjem citronele ter barvilo rumene barve.

V tej posebni ponudbi, s kateri se boste znebili nadležnih komarjev, sta vam na voljo dve OILRIGHT dišeči sveči z vonjem citronele in OILRIGHT NAREDI SAM komplet za izdelavo sveč iz odsluženega odpadnega jedilnega olja z vonjem citronele. Kompletu smo dodali eno OILRIGHT obarvaj sam barvilo, s katerim boste lahko narejene svečke tudi rumeno obarvali.

OPOZORILO: izdelki so namenjeni izključno zunanji uporabi!

OILRIGHT NAREDI SAM vsebuje prašek, narejen iz rastlinskih snovi ter netoksičnih dišav, tri bombažne stenje, merilno žličko in podrobna navodila. Izdelava je izjemno preprosta ter preverjeno zagotavlja veliko zabave za vso družino. Za izdelavo potrebujete le še predhodno prečiščeno odpadno jedilno olje ali sveže rastlinsko olje ter mikrovalovno pečico oziroma štedilnik. S pomočjo enega kompleta si boste v zgolj nekaj minutah izdelali tri 105 g okolju prijazne sveče. Z redno uporabo prispevate k zmanjšanju količin zavrženega odpadnega olja, ščitite svoj odtočni sistem pred zamašitvijo, ohranjate našo lepo naravo ter obenem še privarčujete, saj vam ne bo več potrebno kupovati dišečih sveč.

Da je izdelava svečk z uporabo naših OILRIGHT NAREDI SAM kompletov res hitra, enostavna in zabavna, se lahko prepričaš v spodnjem videu.

 


€ 22,3 16,99 €

Odženi nadležne komarje z ekološko naravno svečko z vonjem citronele? Klikni in si Oilright svečko privošči po -15% nižji ceni